HC Zalău, eșec greu de digerat în fața Coronei Brașov

HC Zalău a ratat o șansă uriașă de a urca pe poziția a noua în clasament și de a scăpa de „zona fierbinte” a clasamentului. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a cedat inexplicabil, pe teren propriu, cu scorul de 24 – 30 în fața Coronei Brașov, formație ce era la egalitate de puncte cu echipa lui Tadici înaintea duelului de la Zalău. Eșecul este unul cu atât mai greu de digerat cu cât în partida tur, de la Brașov, Zalăul a fost egalată în ultimul minut.

Oaspetele au condus încă din startul partidei, iar la cabine au intrat cu un avans de cinci goluri, 9 – 14. Zălăuancele nu s-au regăsit nici în partea secundă, iar Corona s-a impus la o diferență de șase goluri, urcând pe locul nouă după succesul de la Zalău.

Formația de la poalele Meseșului a rămas pe locul 12, ultimul care asigură prezența la baraj. În etapa viitoare, zălăuancele se vor deplasa la Cisnădie, pentru duelul cu Măgura, echipă clasată pe locul 10, la un punct în fața Zalăului. În penultima etapă, echipa lui Tadici va primi vizita Rapidului, ocupanta locului doi, iar în ultima rundă va juca pe terenul celor de la Minaur Baia Mare.

2 Thoughts to “HC Zalău, eșec greu de digerat în fața Coronei Brașov”

  1. […] a fost egalată în ultimul minut. Oaspetele au condus încă… Articolul HC Zalău, eșec greu de digerat în fața Coronei Brașov apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Ion

    Furt calificay de către 2 derbedei din CT . Excroci notorii ! Așa s-a pierdut !

Leave a Comment